Rosa Mosqueta, hvad er det? Hvad er det til og kontraindikationer

Hyben er en plante, der indeholder meget rige egenskaber i vitamin C. Dens olie anvendes i vid udstrækning i kosmetikindustrien, fordi den indeholder vigtige fordele for huden. Dyb ernæring bidrager til hudens elasticitet og kan bruges til at behandle strækmærker.

Ekstraktionen er lavet af frø af vilde buske, og denne eksotiske plante findes i Andesbjergene. Den kontinuerlige anvendelse af stoffet kan forhindre huden ved udsættelse for solen, bekæmpe aldring, acne, holde ansigtet hydreret og beskyttet på grund af dets antioxidantfunktion.

Hvad er hyben?

Hyben er en plante rig på vitamin C og A, der findes i Andesbjergene, i Europa. Dens frø er kilden til olieudvinding, som hovedsagelig bruges til æstetiske funktioner. Produktet fjernet fra rosen er organisk, derfor virker det på balancen i huden uden at tilstoppe porerne.

Endelig kan olien ud over ansigtshuden bruges til hele kroppen, håret og endda til behandling af sprøde negle. Dets indtagelse er også passende til at styrke knoglestrukturen. Dette skyldes hovedsageligt overflod af vitamin A.

Hvad er det for?

Fordelene ved olie er forskellige. Først viser vi de vigtigste effekter, der opstår som følge af brugen:

Fugter huden

Den fedtsyre, der er til stede i dens sammensætning, virker i hydrering af tør hud. Stoffet kaldes imidlertid også linolsyre. Når de er i kontakt med huden, virker ceramiderne ved at befugte overfladen og fremmer forøgelsen af ​​celleproduktion.

Bekæmpelse af aldring

Et andet stof til stede i hyben er ascorbinsyre eller vitamin C. Dens elastinkapacitet giver fasthed til huden og holder den hydreret og fyldt. Dette skyldes hovedsageligt stimulus i produktionen af ​​kollagen, der virker direkte ved fjernelse af rynker.

Hyben er helbredende

Rosa rubiginosa affinis er biologisk aktiv og kan hjælpe med hudmetabolisme. Faktum er, at dets egenskaber er yderst terapeutiske, da det giver en hurtig reaktion på betændelse i væv og blod.

Placebo anvendt på en kontrolleret måde fremskynder helingsprocessen og reducerer chancerne for udvikling af inflammation. Alt dette er muligt, fordi der er antibakterielle stoffer til stede i hyben.

Kæmp pletter

Kender du disse uønskede mørke rande betegnet på grund af faktorer som: træthed, soleksponering, aldring eller endda en dårlig nats søvn? Nå, alt dette kan bekæmpes med brugen af ​​lægeplanten, fordi det er en antioxidant og fremskynder celleregenerering.

Foruden øjnene kan forbindelserne lette pletter forårsaget af melasmer eller strækmærker. Olien er superindikeret, især for gravide kvinder, fordi den forhindrer maven i at revne huden som følge af mavevæksten.

Fregner er også på denne liste, hovedsageligt fordi hyben beskytter mod solen. Disse pletter forstærkes med solforekomsterne, og derfor er deres anvendelse gavnlig for fregnet hud.

Sådan bruges?

Først er brugen af ​​den let, men der skal være konstantitet. Påfør bare et par dråber olie på det ønskede sted. Efter fugtning, masser i en cirkulær bevægelse. Hvis det er et sted på kroppen, der ikke har meget soleksponering, skal du bruge det to gange om dagen (morgen og aften).

Dermatologer anbefaler altid påføring efter badning, fordi der er et tab af naturlig olie under rengøring. Med dette virker olien på hydrering.

En anden måde at overholde brugen på er håret. Rosa Mosqueta er meget fugtgivende, så slip bare et par dråber midt i cremen og påfør på trådene.

Solcreme

For effektivt at beskytte din hud mod UV-stråler fra olien er det nødvendigt at påføre den ved siden af ​​solcreme. Før olien spredes over kroppen eller på ansigtet. Krydset øger styrken og holder molekylerne beskyttet mod solen.

Hyben i mad

Dens høje næringsindhold bruges også i mad. Ud over vitamin C og A er planten sammensat af vitamin B1, B2, E og K. Mineraler er også til stede, nemlig: K, Ca, Na, Fe, Mg, P.

Planten kan findes på fugtige, regnfulde og kolde steder. Dens største koncentration ses i Andesbjergene. Takket være egenskaberne ved det sted, hvor de er født, understreges deres vitaminopbevaringskapacitet.

Denne evne tilegnes derfor også kroppen, hvis den indtages. Vi har allerede fremstillet for eksempel juice, gelé og marmelade, der er behandlet med dette produkt.

Kontraindikationer

I princippet er det eneste råd i forbindelse med brugen af ​​planten, at dets kombination med andre aktive stoffer kan forårsage kontaktdermatitis. Undgå at blande med andre typer essenser, især dufte.

Derudover skal du drage fordel af den organiske kraft i olie og dets madderivater og passe godt på din hud og krops sundhed.

Til sidst skal du læse Ansigtsæbe - Funktion, fordele, typer og de bedste på markedet

Kilder: My Life, Scielo, Ecycle, World of Oils, It's Bio Thing, Anita Well Created, iHerb, Derma Club, Your Health

Billedkilder: 123RF, Elo7, Metrópole, Nutrienda, Guilherme Ariozi, God form, Mirística, Gå ind, Flavo Explore, Elo7 2

Seneste indlæg